Uğur Mumcu’nun Katili Amerikancı Fethullahçı Gladyo’dur!

2 Oca

UĞUR MUMCU’NUN KATİLİ
AMERİKANCI F TİPİ GLADYO’DUR!

31 Aralık 2009 günlü Zaman gazetesinde, eski PKK yöneticilerinin başında bulunduğu “Nasname” adlı bir internet sitesine dayanılarak, “Yalçın Küçük, Doğu Perinçek ve Öcalan, Mumcu’nun ortadan kaldırılmasına karar verdi” yalanına yer verilmiştir.
Mizah konusu olduğu düşüncesiyle gülünüp geçilmesi gereken bu haber, Türkiye’nin milli güçlerine karşı tertibin ve psikolojik savaşın bir parçası olması nedeniyle farklı bir anlam taşımaktadır.
Güzel Türkçemizde “şıracının şahidi bozacı” diye bir deyim vardır. Zaman gazetesinde yer alan haber, bu deyimi hatırlatmaktadır. Eski PKK yöneticileri ve Zaman gazetesi paslaşmaktadır.
İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Uğur Mumcu ile çocukluk ve okul arkadaşı olup 40 yıllık sarsılmaz dostlukları vardı. İkisi de başından beri ulusalcı fikirleri savunmuşları ve aynı safta omuz omuza mücadele etmişlerdir.
Partimizin Genel Başkan Yardımcıları Av. Mehmet Cengiz ve Uğur Mumcu’nun ağabeyi Av. Ceyhan Mumcu, Uğur Mumcu, Ahmet Taner Kışlalı, Necip Hablemitoğlu gibi Türkiye’nin değerli aydınlarının katline ilişkin davalarda müdahil vekili olarak görev yapmışlardır. “Umut Davası” müdahili olarak yer almışlardır.
Yine Uğur Mumcu’nun ağabeyi Ceyhan Mumcu, Cumhuriyet Gazetesi Uğur Mumcu Cinayetini İzleme Kurulu üyeliği ve Atatürkçü Düşünce Derneği Uğur Mumcu, Muammer Aksoy ve Bahriye Üçok Cinayetleri İzleme Kurulu Başkanlığı yapmıştır. Ceyhan Mumcu, bu girişimleriyle TBMM’de kurulan Sadık Avundukoğlu başkanlığında Faili Meçhul Cinayetler Meclis Araştırma Komisyonu ile Ersönmez Yarbay başkanlığındaki Uğur Mumcu Cinayeti Meclis Araştırma Komisyonunda elindeki bilgi ve belgeleri bu komisyonlarla paylaşmış bir kişidir.
Partimizin başından beri faili meçhul cinayetlere karşı tutumu bellidir. Faili meçhul cinayetleri işleyen karanlık güçleri kulaklarından tutup aydınlığa çıkartmak İşçi Partisinin en önemli görevlerinden biri olagelmiştir. Daha o günlerde kimsenin Susurluk’un adını ağzına almazken, İşçi Partisi bu konuda kapsamlı dosyalar hazırlayarak Meclis Araştırma Komisyonunun önüne koymuştur.
Partimizi cinayetle ilişkilendirmek kimsenin haddine değildir. Partimizin bu konuda alnı aktır. Yapılan Partimizi psikolojik savaşla yıpratmaya ve kamuoyunda lekelemeye çalışmaktan başka bir şey ifade etmemektedir. Ancak boşuna bir çabadır; Bu çamurlar, iftiralar İşçi Partisi’ne yapışmaz!
Partimiz avukatları, Zaman Gazetesinde yer alan bu yalan haberle ilgili Zaman Gazetesine dava açmışlardır.
Partimiz, bundan sonra da psikolojik savaşın bir unsuru olarak ortaya atılan yalanların peşini bırakmayacak, hesabını soracaktır.

ip.org.tr

Yorum bırakın